Струменевий оргазм (сквірт) — як досягти? (ФОТО)

07/05/2016     Автор: admin
Струменевий оргазм (сквірт) — як досягти? (ФОТО)

 

Деякі дівчата, відчувши сквірт при статевому акті з партнером сильно лякаються і починають соромитися, оскільки до кінця не розуміють, що з ними сталося. А даремно.

Для деяких чоловіків струменевий жіночий оргазм являється прямим доказом, що він зміг задовольнити партнерку, і вона не симулювала оргазм. А для жінки у сто разів краще вагінального, кліторального і обох оргазмів відразу. Що ж, спробуємо допомогти тобі відчути незабутні відчуття від сексу, давши кілька порад про те, як випробувати фантастичний струменевий оргазм.

Як досягти струменевого оргазму?

Як правило, такий оргазм досягається шляхом правильної стимуляції точки G. Але цим справа не обмежується — з тілом і клітором теж доведеться гарненько попрацювати. Сексологи рекомендують починати секс з попередніх ласк, щоб як слід розігріти один одного (особливо партнерку).

Як тільки розігрілись до максимуму, попроси чоловіка проникнути всередину піхви вказівним пальцем. Рухи пальця повинні бути інтенсивними і дуже частими. Ти, в свою чергу, повинна не просто отримувати задоволення від того, що відбувається, а допомагати йому, стимуюючи клітор (або попроси зробити його кунілінгус — це навіть краще).

Наступним кроком до сквірту повинен стати статевий акт. Кращою позою для досягнення струменевого оргазму вважається пози «Чоловік ззаду», «Чоловік зверху», «Ніагарський водоспад», «Вісімка», «Десертна ложка». Коли ви приступите безпосередньо до сексу, не забувай про клітор — продовжуй його стимулювати. Якщо все зробити правильно, ти відчуєш неймовірну насолоду і наближення струменевого оргазму (по відчуттям він схожий на сечовипускання). Не стримуй себе, кричи, що є сили, якщо хочеться і насолоджуйся, ти заслужила! До речі, частенько сквірт перетворюється в мультиоргазм, дівчина просто перестає себе контролювати і б'ється в екстазі. Після такого оргазму не залишається сил ні на що, хочеться тільки прийняти ванну і лягти спати на хвилі задоволення.

Чим струменевой оргазм відрізняється від інших?

Правильне  питання. Може його просто переоцінюють? Давайте розберемося.  Не один інший оргазм не проявляється викидом рідини з піхви.

Почуття під час струменевого оргазму просто не передати — вони настільки глибокі і прекрасні, що описати їх нереально. Цей оргазм охоплює не тільки геніталії, але і поширюється по всьому тілу, викликаючи ядерний вибух, примушуючи забувати про все. Деякі дівчата взагалі перестають розуміти, що відбувається і не можуть себе контролювати — їх немов трясе і підкидає від насолоди.

Тривалість сквірту набагато довше, ніж звичайного оргазму. Якщо середня тривалість кліторального становить 1-5 секунд, вагінального — 7-10 секунд, то струменевий оргазм може тривати кілька хвилин.

Після струменевого оргазму дівчина довго не може відійти від отриманого задоволення. Іноді це затягується на кілька годин (іноді навіть днів). Ти будеш неймовірно щаслива, ходячи з тремтячими колінами і радіючи будь-якій дрібниці. Крім того, сквірт емоційно розряджає, позбавляє від негативу і максимально розслаблює. Життя як ніби почалася заново.

Чому дівчина не завжди може отримати струменевий оргазм?

Для цього є кілька причин, але найпоширеніша — неграмотний партнер, який не вміє робити приємне і думає тільки про себе. Багато чоловіків дуже погано знають жіночу природу, особливості статевих органів, тому й не можуть доставити дівчині задоволення під час сексу. Але і знання анатомії теж не найголовніше — чоловік просто повинен вміти володіти певними техніками, розташувати партнерку до себе і не нехтувати нею.

Друга за поширеністю причина — недовіра партнеру. Якщо дівчина не може або не хоче довіряти, соромиться чоловіка, то як би той не намагався, вона не розслабиться і не зможе повністю розкритися. А якщо струменевий оргазм буде підступати, дівчина постарається максимально його стримати, щоб не дати волю емоціям.

Внутрішні психологічні бар'єри теж можуть стати причиною неможливості випробувати сквірт. Дівчина може просто сказати собі, що їй не можна отримати справжнє задоволення, що вона його не гідна, що вона просто соромиться. Або під час сексу дівчина просто думає не про те — про роботу, про зачіску, про проблеми… І це позначається на отриманні задоволення.

Для когось наступна причина може стати смішною, але вона має місце бути — це страх обмочитися при партнері. Так, так, відчуття перед струменевим оргазмом схожі з відчуттями, коли сильно хочеш в туалет. Дівчата, які перший раз доходять до сквірту, плутають відчуття і навмисно стримують себе, не розуміючи, чого позбавляються.