Плітки
Подобається

«Холостяк 6»: Іраклі натякнув глядачам кого ж він обере в фіналі (ФОТО)

06/05/2016     Автор: admin
«Холостяк 6»: Іраклі натякнув глядачам кого ж він обере в фіналі (ФОТО)

1462533589_makacariya

Шоу «Холостяк-6» вже наближається до фіналу. Сьогодні глядачі спостерігатимуть за тим, як Іраклі познайомить дівчат зі своїми батьками і заодно познайомитися з рідними Наташі, Сніжани, Олени і Анетт. В анонсах нового випуску занадто багато інтригуючих моментів, тому ті, хто пильно стежить за розвитком подій на проекті, вже планують провести вечір біля телевізора, передає Корупція.Стар.

Вчора Іраклі, на відміну від попередніх холостяків, дозволив собі висловитися на адресу всіх дівчат публічно, написавши кожної з них якесь лист подяки за побачення минулого тижня. Олену Макацарія згадав трохи пізніше: «" Справжні чудеса не шумно. І найважливіші події дуже прості ". Я прочитав це в Маленькому Принці, якого ти мені подарувала. Сподіваюся, тобі теж близький її сенс. Спасибі за подарунок)". Тим самим головний Холостяк країни заінтригував публіку, що прийшла до думки, що в фіналі він все-таки вибере Олену.

Публіка щиро сподівається на те, що в фіналі проекту опиняться Анетт і Олена, а ось Сніжану і Наташу практично не розглядають, як фіналісток. Хто саме отримає заповітну каблучку і признання Іраклі в коханні залишається загадкою, єдине, що тішить глядачів, так це зізнання Холостяка в недавньому інтерв'ю — у нього з обраницею складаються хороші стосунки.

1462533594_irakli