Новини про зірок
Подобається

Настя Каменських шокувала своєю дитячою фотографією

04/05/2016     Автор: admin
Настя Каменських шокувала своєю дитячою фотографією

Kopiya-17

Сьогодні у співачки День народження, на честь чого на офіційній сторінці групи «Потап і Настя» з'явилася архівна фотографія.

Виявляється, будучи ще зовсім маленькою дівчинкою, Настя Каменських могла прикувати до власної персони абсолютно всіх оточуючих її людей. Вся справа в тому, що навіть в дитинстві вона була яскравою і неймовірно красивою дівчинкою. Раніше публіка не бачила подібних фотографій, на яких відома співачка ще дитина, а тепер всі побачили, якою симпатичною Каменських була у віці 7-9 років.

На офіційній сторінці групи «Потап і Настя» буквально годину тому з'явилося дитяче фото солістки. На ньому Каменських  в червоній сукні з довгим кучерявим волоссям. Цю фотографію вже встигли оцінити фанати Насті і привітати її з Днем народження. Сьогодні артистці виповнилося 29 років, до речі, першим з колег її привітав Потап, написавши в Інстаграмі зворушливе повідомлення.

Багато артистів в дитинстві були «гидкими каченятами», а потім переросли в розкішних лебедів, але у Насті Каменських зовсім інша історія — вона народилася яскравою і красивою, а з роками стала ще красивішою.

1462363635_kamenskih