Плітки
Подобається

Віталій Козловський освідчився прямо на сцені (ФОТО)

30/04/2016     Автор: admin
Віталій Козловський освідчився прямо на сцені (ФОТО)

img_0353

У Києві відбувся концерт Віталія Козловського, на якому співак зібрав своїх найближчих прихильників. Caribbean Club в цей вечір був забитий повністю — артиста підтримували фани з різних міст України та друзі. Напередодні співак ділився в інтерв'ю, що цей концерт відрізнятиметься від усіх інших, оскільки буде камерним, інтимним і дуже відвертим. Адже не дарма ж співак назвав його «Співаю про своє життя», передає Корупція.Стар.

На початку концерту прозвучало відверте зізнання артиста, адресоване шанувальникам: «У моєму житті були різні часи і ніколи не було просто, але завжди поруч зі мною були ви — люди, які вірять в мене, надихають і люблять. Спасибі вам за любов! Хоч і кажуть, що любов не вимагає благоданості, але без вас не було б мене. Сьогодні я співаю своє життя і зізнаюся вам у коханні». Ці слова глядачі зустріли оваціями!

Динамічні пісні, які Віталій виконував в супроводі двох танцівниць, змінювалися проникливою лірикою. Одну з композицій «Небачене побачим» на вірші Ліни Костенко, співак присвятив 30-й річниці Чорнобильської трагедії. Під час пісні на екрані відображалися вражаючі кадри зруйнованого і залишеного людьми міста Прип'яті.

Ще одне посвячення, яке було на концерті — дитинству і батькам. Пісню «Чорнобривці» Віталій виконує часто, однак цього разу вона була особливою завдяки архівному відео, яке артисту передали спеціально для концерту. «Це відео я сам побачив вперше тиждень тому.

Його знімали, коли мені було 11 років і ми святкували День народження мого друга Дениса, — розповів співак, — сьогодні показую його вам ». На екрані кароокий хлопчина безтурботно бавився з друзями, танцював, тіскал кота, навіть не підозрюючи про те, скільки всього вже через кілька років відбудеться в його житті. А глядачі заворожено дивилися то на маленького Віталика, то на дорослого, що стоїть на сцені.

Після кожної пісні Козловському дарували квіти і подарунки. Але і Віталій також порадував дівчат тим, що подарував їм багато квітів прямо зі сцени. Скоро цю програму побачать глядачі в кількох містах України.

img_0475 img_0410 img_0364 img_0261