Новини про зірок
Подобається

Тіна Кароль зворушила до сліз архівною фотографією (ФОТО)

29/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Тіна Кароль зворушила до сліз архівною фотографією (ФОТО)

tina_karol_boi_3842

Співачка поділилася знімком зі своїм чоловіком, який помер три роки тому.

Три роки тому, 28 квітня, Тіна Кароль стала вдовою, передає Корупція.Стар

Цей злощасний день запам'ятали назавжди всі її фанати і шанувальники творчості. Страшну новину про смерть коханого чоловіка Тіна отримала, стоячи за кулісами і збираючись виходити на сцену і співати свої пісні. Євген Огір довго боровся за життя, його лікуванням займалися тільки професійні лікарі, але онкологія взяла верх над його життям.

Вчора Кароль поділилася архівною фотографією зі своїм чоловіком у себе на сторінці в Інстаграмі. Співачка ніяк не підписала це фото, а лише поставила значок у вигляді сердечка. На фотографії Женя і Тіна виглядають щасливими і закоханими, хоча, знімок був зроблений незадовго до смерті Огіра. Після смерті  чоловіка Кароль у неї на руках залишився маленький синочок, який буде все життя нагадувати своїй мамі про її найголовнішу любов і втрату.

Фанати Тіни щиро висловили свої співчуття, а деякі навіть зізналися їй, що кожен раз, коли бачать її загальні фото з Євгеном, починають гірко плакати. За кілька годин фотографія з сімейного архіву Тіни Кароль зібрала понад 22 тисяч лайків, а це означає, що величезна аудиторія сумує разом із нею.

1461911430_ogir