Зіркові скандали
Подобається

Скандал: Волочкова пішла з театру через коханого

29/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Скандал: Волочкова пішла з театру через коханого

gnbdf

Кар'єра драматичної актриси 40-річної Анастасії Волочкової закінчилася, ледь почавшись. Балерину відсторонили від участі у постановці спектаклю «Прийшов чоловік до жінки».

За словами зірки, причиною відходу з театру стали розбіжності всередині колективу, передає Корупція.Стар

На початку квітня Анастасія Волочкова дебютувала на сцені Московського театру сучасної п'єси в спектаклі «Прийшов чоловік до жінки», де вона виконала одну із головних ролей. Партнером зірки став 58-річний російський актор Саїд Багів. Восторг, з яким балерина описувала репетиції, режисера і свого колегу по сцені, через місяць найнесподіванішим чином змінився образою і небажанням продовжувати працювати.

Днями на своїй сторінці в Instagram Волочкова написала про те, що її позбавили можливості вийти на сцену. За словами балерини, її поставили в досить складні умови, які є неприйнятними навіть для найдосвідченіших актрис. Зірка пояснила, що за два дні вистави режисер вирішив звести особисті рахунки з Саїдом Баговим і поставив на головну роль іншого актора.

«Для порятунку ситуації, несучи відповідальність перед глядачами купили квиток, я готова була вийти на сцену змінивши формат заходу. Але театру простіше залишити ситуацію в тиші і приховати правду, ніж поважати інтереси глядачів .. Я хотіла врятувати партнера, а в підсумку кинули мене», — написала балерина.

Зірка додала, що її шантажували і «змушували повестися непрофесійно», а режисер наполягала на тому, щоб Волочкова вийшла на сцену. Зірка вирішила не зраджувати коханого і відмовилася від умов, озвучених театром.

У підсумку керівництво прийняло рішення замінити спектакль на іншу постановку за участю Багова, але …. без відомої балерини.

Нагадаємо, що останнім часом ходили чутки про те, що між Анастасією Волочковою і Саїдом Багов им зав'язалися романтичні стосунки. Актор відвідував концерти балерини, вони разом гуляли і ходили в ресторани. А на особистій сторінці відомої танцівниці було чимало захоплених постів, присвячених акторові.