Плітки
Подобається

Ярмольник розповів, як у Львові на березах розірвали негра (ВІДЕО)

27/04/2016     Автор: admin
Ярмольник розповів, як у Львові на березах розірвали негра (ВІДЕО)

1547242_original

Російський актор і продюсер Леонід Ярмольник сказав, що в його студентські роки у Львові "порвали на березах" афроамериканця, повідомляє Корупйція.Стар. 

Відповідна заява була зроблена в інтерв'ю телеканалу "Дождь" в березні 2014 року, проте в соціальних мережах воно залишається популярним і найбільш обговорюваним досі.

"Звичайно, я багато раз бився, і один з перших переломів носа теж був з цим пов'язаний, там, в Україні, оскільки є москалі, жиди, негри. При мені хлопця, який навчався в Політехнічному інституті, чорний, він доглядав за місцевою дівчиною , його порвали на березах на високому замку, як в Середні віки ", — сказав Ярмоленко.

Відзначимо, що інтерв'ю з актором було записано після завершення Революції Переваги в Україні та початку процесу РФ анексії Криму, тому він висловив свою думку і про ці питання.

"Україна — це дуже складний край, завжди був дуже складним і дуже різним. Якщо ви хочете почути від мене, як би я запропонував вирішувати це питання, я б запропонував віддати західну Україну Австро-Угорщини, про що вони століттями мріють, бо там живуть особливі люди, які все, що б ми не робили — я маю на увазі Росію та Москву — ми ніколи їх задобрити не зможемо і ніколи не зможемо пояснити їм того рівноправного ставлення до них, як до решти, хто з нами живе поруч. Це особливі люди, особливий характер, особлива традиція передачі цього гена з покоління в покоління. я не знаю, звідки вона взялася, але я точно пам'ятаю, що коли я вчився 10 років, я вже був дорослим, я не розумів цієї ненависті і неприязні, я не розумів її природу ", — заявив він.

"Я думаю, що східна Україна готова і хоче бути з Росією, Крим — я був би щасливий, я б виправив помилку Хрущова, тому що це була якась панська, безглузда гра, коли Крим був відданий Україні. Це все-таки споконвіку руські землі. і їм буде краще, і нам спокійніше ", — вважає Ярмольник.