Зіркові скандали
Подобається

Волочкова поділилася з користувачами Інстаграму своїми огидними фото(ФОТО)

27/04/2016     Автор: admin
Волочкова поділилася з користувачами Інстаграму своїми огидними фото(ФОТО)

FB11_8328

Зіркова російська балерина Анастасія Волочкова, відома своєю любов'ю епатувати публіку, в черговий раз довела, що вона анітрохи не обтяжена ні почуттям міри, ні скромністю, ні тягою до прекрасного. Схоже, що мета у Анастасії одна — змусити говорити про себе, а ось в якому ключі — не настільки важливо. На цей раз Волочкова вирішила надати на осуд публіки свою невдалу фотографію, зроблену в косметичному салоні, яку вона виклала в соцмережі Інстаграм.

На фото скандальна зірка прийняла химерну позу, задерши ноги в кріслі косметичного салону, що натякає на її балетну кар'єру.

217909

У свому коментарі до фото балерина поскаржилася на гостру нестачу часу на себе кохану через щільний графік гастролей в Краснодарі і тривалих репетицій. Вся в роботі Волочкова «після 5-ти інтерв'ю та зйомок», нарешті заїхала в косметичний салон, де працює її подруга Тетяна, щоб «почистити пір'ячко».

«Дівчатка, ставлячись з розумінням до моїх навантажень і графіку, залишилися після закриття салону і влаштували мені експрес послуги! Соня — кращий майстер манікюру, педикюру і перукарських послуг », — висловила своє захоплення в Інстаграмі Волочкова.

Мабуть, балерина, викладаючи свій огидний знімок в інтернеті, також сподівалася на розуміння користувачів соцмережі до її пристрасті бути епатажною.