Зіркові скандали
Подобається

Мати Фріске запідозрили в крадіжці 21 млн з рахунків дочки

27/04/2016     Автор: admin
Мати Фріске запідозрили в крадіжці 21 млн з рахунків дочки

4cffd5629451a1ea5d9aaee7ee11b9d3_cropped_630x350_labeled-6666cd76f96956469e7be39d750cc7d9

Сенсаційна заява з'явилася в ЗМІ. Новою підозрюваною у справі про зникнення грошей Жанни Фріске, зібраних на її лікування, може стати її мати, повідомляє Корупція.Стар.

Мільйони Жанни Фріске могла викрасти її мати Ольга Фріске, яка була єдиним родичем співачки, які мали доступ до рахунків і право ними розпоряджатися. Це право онкохвора Жанна дала матері, коли дізналася про свою хворобу.

28 жовтня 2014 року за договором між «Русфонд» і самої Фріске на продовження лікування на її особистий банківський рахунок в Росбанке було переведено 25 млн рублів. Однак після похорону артистки її родичі та благодійна організація звинуватили один одного в пропажі 21 млн рублів.

Згідно з документами, опублікованими «Лайф», за два тижні до смерті співачки її мати зняла всі гроші з рахунків Жанни і перевела їх на своє ім'я. У травні 2015 року на рублевому рахунку співачки в Росбанке залишалося близько 1,4 млн рублів.

Нагадаємо, що благодійний фонд «Русфонд» в даний час з'ясовує куди поділися понад 20 млн рублів з рахунку Жанни Фріске. Тим часом, батьки Жанни звинувачують Дмитра Шепелєва в тому, що він витратив на свої потреби гроші. Телеведучий повідомив, що карту Жанни він віддав батькам в минулому році.

Нещодавно Володимир Борисович днями розповів, що могло спровокувати онкологічне захворювання у його дочки. На думку невтішного батька, рак мозку міг розвинутися у його дочки після процедури ЕКО. Володимир Борисович допустив, що Жанна могла піти на штучне запліднення, яке її в підсумку і згубило.

«Дмитро Шепелєв — гей, і навряд чи Жанна могла від такого завагітніти. Швидше за все, зробила ЕКО. Тільки нам про це не говорила », — передають слова Фріске інтернет-ЗМІ. При цьому раніше батько Жанни категорично відкидав версію про штучне зачаття Платона.