Новини про зірок
Подобається

Прихильниця приголомшила Олега Винника незвичайним подарунком (ФОТО)

26/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Прихильниця приголомшила Олега Винника незвичайним подарунком (ФОТО)

x_ea5350c6

Винник розкрив секрет своєї популярності.

Співак Олег Винник увірвався на український музичний Олімп – його кліпи набирають мільйонні перегляди в інтернеті, а гастрольний графік розписаний на рік вперед, передає Корупція.Стар

У минулі вихідні, на українському телеканалі вийшла телевізійна версія концерту, яку подивилися рекордну кількість глядачів. Результат здивував – частка перегляду – 12,5. За останні роки, жоден сольний концерт, жодного українського артиста не показав такий результат.

Секрет своєї популярності Олег пояснює просто.

"Я щиро люблю те, що роблю! – Зізнається співак. Кожен день я проживаю з любов'ю. Я віддав своє серце сцені і слухачам, для яких співаю. Це мій хрест. Дякую Богу, за те, що дав мені таку можливість – розповісти про свої почуття в творчості. Це стало способом мислення й сенсом мого життя. на сцені я завжди віддаюся людям на сто відсотків, тому що розумію, що хочу кожен день ділитися часткою любові, яка дається згори".

Фанати у Винника віддані: 

"Якось під час концерту, до мене підійшла дівчина дуже красива, я навіть подумав, що вона модель, – згадує Олег. Вона мовчки зробила зі мною фото, поклала щось мені в долоню і пішла. Я розкриваю руку, а там чотки. Мене це зворушило до "мурашок" по шкірі. Напередодні я показував своїм хлопцям з групи текст пісні "Ще вчора", де є такі слова: "Ще вчора я вибирав тобі в подарунок намисто, сьогодні чотки брав з рук ченця в темній келії", які я написав за кілька днів до цієї зустрічі".

Через рік Олег знову зустрів незнайомку на одному зі своїх концертів і запросив на свій київський сольник у палаці "Україна". 

На цьому містичні речі продовжилися. На київському концерті все та ж прихильниця вийшла на сцену та вручила Олегу коробку, в якій був метелик.


 "Я був просто приголомшений незвичайним презентом, – зізнається Винник. Це був великий червоно-чорний метелик". 

Дівчина відкрила коробку і метелик юркнула.

 "Це ваше найпотаємніше бажання. Згадайте і відпустіть, і воно до вас повернеться", – сказала незнайомка. І ось на наступний день 1 квітня, коли у Винника був другий сольний концерт – метелик прилетів і кружляв над сценою.

 "Такі випадки – доленосні, я вважаю, і на них потрібно вчитися. І я вчуся. Іноді трохи моторошно розуміти, на скільки все закономірно в цьому світі", – зізнається артист.

65_main