Новини про зірок
Подобається

Ексклюзив: Олена Шоптенко прокоментувала розрив з Дмитром Дікусаром

24/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Ексклюзив: Олена Шоптенко прокоментувала розрив з Дмитром Дікусаром

01(6)

Новина-шок про розставання Олени Шоптенко та Дмитра Дікусара стала головною темою минулого тижня. Viva! звернулася за коментарем до відомої пари, щоб дізнатися, що ж стало причиною розлучення, передає Корупція.Стар.

Ще півроку тому ніщо не віщувало розставання цієї красивої пари. У листопаді 2015 року Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар стали героями журналу Viva! — Знялися в пристрасній фотосесії і розповіли про плани завести дітей. А сьогодні Олена повідомила, що вони з Дімою розлучилися.

На правах сімейного біографа Viva! звернулася до Олени Шоптенко та Дмитра Дікусара за коментарем. Діма відповів нам, що якби і давав якийсь коментар про своє розлучення, то тільки Viva!

«Вибачте, але я не буду нічого коментувати. Єдине, що можу сказати, рішення розлучитися було обопільним і ми з Оленою залишилися в дружніх відносинах», — сказав нам Дмитро Дікусар.

Олена, втім, теж була небагатослівна: «Я вже награлася в публічне життя і не хочу давати ніяких коментарів», — лаконічно відповіла Олена, додавши, що в своєму пості на Фейсбуці вона розповіла все, що могла.

04(7) 06(3) CAM19373 (2)