Новини про зірок
Подобається

Тіна Кароль виклала в мережу фотографію без макіяжу

23/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Тіна Кароль виклала в мережу фотографію без макіяжу

384642928

Абсолютно без макіяжу Тіна зробила Селфі і про все розповіла в Інстаграмі, повідомляє Корупція.Стар.

Побачити знамениту співачку без косметики на обличчі — справжня рідкість. Особливо, коли мова йде про дуже красивою і завжди яскравою «зірці» вітчизняного шоу-бізнесу. Тіна Кароль вже кілька років використовує червону помаду, без якої на публіці вона перестала з'являтися. Але на цей раз співачка і зовсім вирішила всіх здивувати, сфотографувавшись без макіяжу на свій телефон.

Тіна відразу поділилася новим Селфі на своїй сторінці в Інстаграме, вона підписала його так: «Передаю усім привіт Із Сонячна Єгіпту) Ваша Т.К. ❤️ ». Всього за кілька годин ця фотографія зібрала в соціальній мережі понад 20 тисяч лайків, а також море коментарів, в яких кожна людина намагався зробити комплімент співачці з приводу її природної краси.

1461306464_karol

Незважаючи на те, що Тіна Кароль без макіяжу виглядає, як звичайна жінка, передплатники та фанати співачки викупали її в компліментах. До речі, багато хто прийшов до висновку, що косметика і червона помада роблять тину візуально старше, а не нафарбована Кароль відразу помолодшала на кілька років.