Зіркові скандали
Подобається

Ксенія Собчак висміяла закордонне мистецтво

23/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Ксенія Собчак висміяла закордонне мистецтво

88a3be083cf7177a538e6a89afd3d37f

Телеведуча і світський діяч Ксенія Собчак, побувавши в одному з парків Лондона, не зрозуміла задумки місцевих ландшафтних дизайнерів і невтішно висловилась на їхню адресу.

Мало того, Ксенія прирівняла інтелектуальний і духовний рівень до російського, чим також зачепила своїх підписників, передає Корупція.Стар

«Сьогодні вся моя стрічка Фейсбук в подібній Херне. Я навіть не відразу зрозуміла, що це за потвора кольору дитячої несподіванки причаїлся в моїй стрічці, але далі полізли фото дивних пальм, голів, і інших фантазій московської влади. Естетика народжується з культури. З прочитаних книг, отримавшої освіти, пройдених кілометрів по гарних парках, в спостереженні за архітектурою міст … У країні, де улюблений співак Стас Михайлов і Ваєнга, де на тв крутять вічний «модний вирок» всім нам у всіляких варіаціях, де естетична свідомість людей спеціально підгодовується гівном всіх сортів кожен божий день, в такій країні не може бути ніяких інших прикрас. Радянські люди, з радянським смаком радянськими методами «наводять красу». Адже це, як і акрилові нігті з синтетичним топом в обліпку, здається радянським людям і правда, чимось гарним і піднесеним».