Плітки
Подобається

Волочкова закрутила роман з партнером по сцені

21/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Волочкова закрутила роман з партнером по сцені

56fe2db2032f4_23(96)

За Волочковою доглядає 58-річний Саїд Багів.

Судячи з усього, Анастасія Волочкова знову готова до нових відносин. Саїд Багів — колега Волочкової по спектаклю робить все можливе, для того щоб остаточно підкорити серце балерини, передає Корупція.Стар

Щоб не говорили злостивці про дивакувату поведінку і дивні наряди Насті Волочкової, — чоловіки в'ються навколо неї, як бджоли над варенням. Так, всього один раз зігравши на театральній сцені, як тут вже з'явився черговий залицяльник. На цей раз фатальна блондинка заволоділа серцем партнера по виставі «Прийшов чоловік до жінки».

58-річний Саїд Багів настільки захопився красунею, що навіть перестав відвідувати репетиції заради зустрічей з нею. Але Настя — відповідальна людина, не змогла пустити на самоплив підготовку до виступу і запропонувала Саїду проводити тренування у своєму особняку.

Останнім часом парочку буквально не відірвати один від одного. Під час гастролей і за межами стін театру — голубки нерозлучні. А днями, Багів здорово здивував артистку. Так, приїхавши в сонячний Краснодар з благодійним концертом, Настя ніяк не очікувала побачити там Саїда та ще із шикарним букетом квітів.

Знаменитості поки утримуються від офіційних заяв, проте, і без них — все більш ніж очевидно.