«Відверте» фото ліванської співачки в хіджабі викликало хвилю гніву в мережі

21/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
«Відверте» фото ліванської співачки в хіджабі викликало хвилю гніву в мережі

14 (1)

У мережі популярну на Близькому Сході співачку і актрису ліванського походження Хайфу Вахби шанувальники звинуватили в "нарузі над хіджабом".
Як повідомляє Lenta.ru з посиланням на Al Arabiya English, хвилю гніву викликала "відвертий" знімок 44-річної артистки, на якому вона зображена в чорному атласному брючному комбінезоні з відкритою спиною і капюшоном, який виконує функцію хіджабу.
Фото було опубліковано на сторінці Вахби в Facebook. Багато фоловерів визнали кадр занадто сміливим і заявили, що це наруга над елементом релігійного одягу.

На Вахби в соцмережі підписані близько восьми мільйонів користувачів, а фото з "зганьбленим" хіджабом набрало 61 тисячу лайків.
Деякі шанувальники висловили незгоду з критикою на адресу співачки, висловивши їй слова підтримки і захоплення. Під постом розгорнулася дискусія довжиною в більш 2600 реплік.
Відзначимо, що Хайфа Вахби на Близькому Сході визнається другий за популярністю після Ненсі Аджрам. Вахби народилася і виросла в південному Лівані в сім'ї шиїта і християнки. Вона стала моделлю в юному віці і завоювала титул "Міс Південний Ліван" у віці 16 років.

635392 (1) 379086