Зіркові скандали
Подобається

Патріотичний скандал у Львові: концерт «Неангелів» намагалися зірвати

21/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Патріотичний скандал у Львові: концерт «Неангелів» намагалися зірвати

4914856_1

Біля половини сотні чоловіків загородили вхід на концерт гурту «Неангели», який відбувався вчора, 20 квітня. Серед цих чоловіків хлопці з батальйонів «ОУН», «Правий сектор», «Азов» та інші. Справа дійшла навіть до штовханини з правоохоронцями, повідомляє Корупція.Стар.

Чоловіки відстоювали позицію збільшення української музики у радіоефірі до 30 відсотків. Як стало відомо, гурт, що виступав, був проти такої позиції. Окрім «Неангелів» було ще кілька виконавців, які підписали петицію стосовно скасування такої квоти, оскільки більшість їх пісень – російськомовна.

Організатор страйку Антон Петрівський каже, що в Україні зараз проводиться масова русифікація – російські фільми, серіали й музика. Тож це треба змінювати, хай і таким чином.

Хлопці викрикували «Слава Україні!» та говорили відвідувачам, чому їхня позиція саме така. Однак поціновувачі гурту «Неангели» були вельми обурені таким випадком і говорили, що музика до політики не має нічого спільного. Ба більше, гроші за білети ж ніхто їм не повертав, тому викинутими кошти буди фактично на вітер.

Зауважимо, що квитки на концерт російськомовного гурту «Неангели» буди розпродані фактично повністю. Тому і бачимо, що думка військових далеко не збігається з пересічними громадянами.