Плітки
Подобається

Дочка Івана Урганта шокувала шанувальників своєю зовнішністю (ФОТО)

21/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Дочка Івана Урганта шокувала шанувальників своєю зовнішністю (ФОТО)

tOFivE64T3w

У телеведучого відмінні стосунки зі своєю прийомною дочкою. Іван підтримує Еріку практично у всіх її справах і починаннях.

Ургант не раз підкреслював, що 15-річна падчерка стала для нього рідною донькою. Він пишається Ерікою і надає їй посильну підтримку. Чи не протестує Іван і проти незвичайних експериментів дочки з її зовнішністю.

Нещодавно Еріка виклала нове фото в своєму офіційному акаунті в «Інстаграме». На знімку вона позує з яскравим мейк-апом і двома кільцями в носі, повідомляє Корупція.Стар.

ur

У звичайному житті дівчина не фарбується так яскраво і виглядає досить скромно. Образ фатальної нестандартної красуні був створений для зйомок в популярному глянцевому журналі, про що свідчили теги під фото.

Але пірсинг у Еріки є справжнім, а не просто елементом образу для фотосесії. Кільце в носі з'явилося у дівчини кілька місяців тому. Підліток таким чином прагне самовиразитися. Багато передплатники юної моделі схвалили її зовнішність і зробили компліменти Урганта, назвавши його молодим і просунутим вітчимом.

У Івана і Наталії вийшло виховати чудову доньку. Еріка розважлива для своїх юних років. За словами дівчинки, вона не має бажання бути частиною «золотої молоді», вихваляючись дорогими гаджетами і намагаючись конкурувати з іншими зоряними дітьми.

11110

911