Новини про зірок
Подобається

Виконавиця «Лабутенів» через свою популярність розлучилася з чоловіком

20/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Виконавиця «Лабутенів» через свою популярність розлучилася з чоловіком

_normal

Екс-солістка групи «Ленінград» Аліса Вокс розлучилася з Дмитром Бурмістровим. 

Причиною розриву пари стали «зоряні» замашки молодої співачки, передає Корупція.Стар

До роботи в колективі групи «Ленінград» Аліса Вокс вийшла заміж за фотографа Дмитра Бурмістрова, з яким познайомилася в одному з нічних клубів Санкт-Петербурга. До нічного життя один одного пара ставилася спокійно і стримано. Вони обидва стверджували, що професійні витримки не привід для сцен ревнощів. Однак восени минулого року з'явилися чутки про тріщину в родині Аліси і Дмитра.

Виявляється, що причиною розладу стали замашки самої Аліси, які помітив не тільки Дмитро, а й родичі співачки. Раптова популярність Аліси, взаємне невдоволення і відсутність спільних інтересів, призвели в кінцевому рахунку до розлучення пари.

Нагадаємо: Аліса Вокс-Бурмістрова — російська співачка. Широку популярність здобула будучи солісткою групи «Ленінград», знялася в ряді кліпів групи, деякі тільки озвучувала. Найвідоміший — кліп на пісню «Експонат» (відома, також, як «На лабутенах») у виконанні Аліси Вокс, який за два місяці набрав близько 60 мільйонів переглядів наYouTube (в кліпі звучить тільки голос Аліси Вокс, головну роль виконує актриса Юлія Топольницька).