Новини про зірок
Подобається

Учасник «Голосу країни» отримав ексклюзивну пропозицію від Святослава Вакарчука

19/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Учасник «Голосу країни» отримав ексклюзивну пропозицію від Святослава Вакарчука

376e3d700706798628cd47f155113d07

Тренер запропонував Стасу Корольову взяти участь у написанні нового альбому групи "Океан Ельзи". Минулої неділі відбувся другий раунд "вокальних боїв" на проекті "Голос країни". 

Справжньою музичною революцією на сцені проекту став виступ дуету з команди Івана Дорна, передає Корупція.Стар

Музикант в четвертому поколінні Влад Каращук та "названий брат" Дорна Стас Корольов настільки успішно виконали пісню Naughty Boy feat. Sam Smith "La La La" в своєму авторському прочитанні і оригінальному аранжуванні, що змусили танцювати та захоплено аплодувати всю залу. 

 "У цій країні музика завжди трохи випереджає зміни у суспільстві. На цій сцені вони вже відбулися. Я сподіваюся, що це перші ластівки й інших змін в нашій країні", — сказав Святослав Вакарчук, відзначаючи високий рівень майстерності вокалістів, їхні свіжі музичні погляди, які відповідають подиху часу. 

Виступ Стаса і Влада став справжнім одкровенням для інших тренерів, які відзначили музичність, ритмічність і нестандартний підхід до виконання відомого хіта. Прослухавши композицію, Святослав Вакарчук зізнався, що отримав масу задоволення від виступу цього дуету і навіть шкодує, що не повернувся до Стаса Корольова на "сліпих прослуховуваннях". Іван Дорн глибоко перейнявся тим, наскільки добре вокалісти відчули один одного на сцені, і після виступу він взяв з них обіцянку продовжувати працювати разом і створювати авторські композиції в такому складі в майбутньому. 

Потужний виступ Стаса і Влада настільки зворушив їхнього тренера Івана Дорна, що він вперше за весь час участі в "Голосі країни-6" не зміг стримати сліз радості за своїх підопічних. Владу Каращуку він надав право продовжити участь у проекті, а Стасу Корольову подарував свій міні-синтезатор Korg, з яким не розлучався ані на хвилину навіть під час знімань. Саме на цьому семплері Іван писав музику для свого нового альбому. Святослав Вакарчук, також зазначивши талант і майстерність Стаса, зробив йому ексклюзивну пропозицію, про яку той міг тільки мріяти. Тренер запропонував йому взяти участь у написанні нового альбому групи "Океан Ельзи".

385405763