Зіркові скандали
Подобається

Потап розповів, що думає про сварку зі Святославом Вакарчуком (ВІДЕО)

19/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Потап розповів, що думає про сварку зі Святославом Вакарчуком (ВІДЕО)

AvramchukA_20141020191839

Під час шоу «Голос країни-6» судді проекту Святослав Вакарчук і Потап не зійшлися в думках щодо виступу учасників, в результаті чого у них виник конфлікт, повідомляє Корупція.Стар.

Потап вирішив прокоментувати те, що трапилося, зазначивши, що як і раніше поважає Вакарчука і любить його творчість. «Для Слави все було показано чудово. Я вважаю, що він прекрасний починаючий оратор. Він вміє з абсолютно всього зробити перли і вишиванку. До нього можна ставитися по-різному, але він все-таки легенда і один із символів справжньої України. Я його дуже люблю і поважаю за це. Він може бути якою завгодно людиною, але те, що він робить для України, збирає стадіони, заробляє гроші, — це прекрасно. Таких людей потрібно на руках носити », — заявив Потап.

Однак артист вважає, що на проект його запросили, як антитип Вакарчука. Не упустив можливість Потап прокоментувати і випадок зі спущеними штанами на одному з концертів в Росії.

«Я думаю, мене взагалі запросили на« Голос »як антипод Слави. Просто я виявився краще, ніж всі очікували. «Ой, а Потап не такий вже й поганий!». Так мені ці штани все життя будуть згадувати. Мені що, треба надіти жовто-блакитні штани з написом «Вибачте»? Це взагалі перекручена жарт, вирізаний і перекручений з контексту, до речі, каналом «1 + 1», за що я їм безмежно вдячний », — розповів Потап.