Новини про зірок
Подобається

Настя Каменських розсекретила свої параметри (фото)

19/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Настя Каменських розсекретила свої параметри (фото)

nastja-kamenskih-mechtaet-stat-relefnoj-damochkoj_rect_e9563b82a4d951877a283217065334f0

Зірка розповіла, які у неї зараз об'єми форм.

Солістка дуету "Потап і Настя" Настя Каменських, яка похизувалася приголомшливим результатом участі у марафоні, розсекретила параметри своєї фігури, передає Корупція.Стар

Так, на сторінці в Instagram Каменских виклала світлину, де у сантиметрах вказані об'єми її фігури. Тож бюст зірки дорівнює 92 см, талія – 71, а стегна – 102. Читайте також: Під час роботи над кліпом "Умамы" Потап радіє комфорту, а Каменських згадує посиденьки з батьками.

"Вже протягом року займаюся спортом. Я дуже багато працювала над собою! Був період, коли ми щільно гастролювали і не було можливості дотримуватися правильно режиму. Тому, у мене так і не вийшло досягти ідеальної форми! І я вирішила показати вам свої параметри, тим самим заманити себе в пастку — "пообіцяла — зроби!". На фотографії мої параметри наразі", — супроводила фото текстом Настя.

Співачка пообіцяла, що буде раз на тиждень замірювати і показувати фанатам свої досягнення. Нагадаємо, апетитна Каменських звабила фігурою у пікантному боді. Артистка залюбки демонструє результати схуднення.

1_155