Плітки
Подобається

Журналісти дізналися, де живе Святослав Вакарчук і хто його зіркові сусіди (ФОТО)

17/04/2016     Автор: admin
Журналісти дізналися, де живе Святослав Вакарчук і хто його зіркові сусіди (ФОТО)

fafde21aa96b24f52ac42274d069417e

Журналістам вдалося дізнатися, де живе фронтмен гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук. Артист оселився на останньому поверсі київського висотного будинку, передає Корупція.Стар

Журналісти видання "Вести" розсекретили місце проживання знаменитого українського музиканта Святослава Вакарчука. У будинок, який розташований на вулиці Горького, Святослав заселився ще у 2003 році, відразу після того, як його здали в експлуатацію. Його квартира знаходиться на 18 поверсі.

Через рік артист прописав в новому житлі дружину Лялю Фонарьову. У квартирі площею 90 квадратних метрів відразу зробили ремонт — знесли деякі стіни, прибрали балкони. Через панорамні вікна від підлоги до стелі відкривається прекрасний вид на центр міста. В одному з інтерв'ю Вакарчук розповів, що особисто займався інтер'єром квартири. Вітальня виконана в східному стилі, її прикрашає подіум з бамбука. За порядком стежить прибиральниця, а ось хатньої робітниці у артиста немає.

У холі будинку є дошка пошани, на якій висить фотографія Святослава Вакарчука в компанії місцевих дітлахів.

Крім київської квартири у лідера групи Океан Ельзи є ділянка в Бучі на 40 соток. Там Святослав планує побудувати будинок, в якому можна було б сховатися від міської суєти. До речі, сусіди Вакарчука — не менш відомі в широких колах українська співачка Наталія Могилевська і політичний діяч Олег Ляшко.

0f39c670bdea27c76d3a6f5912ce4c6b

241 vakarchuk