Новини про зірок
Подобається

Вдова Скрябіна дозволила Алісі Вокс виконувати його пісні

16/04/2016     Автор: admin
Вдова Скрябіна дозволила Алісі Вокс виконувати його пісні

1

Аліса Вокс дала коментарі з приводу звинувачень у плагіаті пісень Кузьми Скрябіна.

Майбутній сольний альбом екс-солістки російської групи "Ленінград" буде, як виявилося, збіркою кавер-версій пісень українського "Скрябіна".

Напередодні в мережі вибухнув скандал — нова пісня "Тримай" Аліси Вокс виявилася перекладеної на російську пісні Кузьми Скрябіна "Тримай її за руку", повідомляє Корупція.Стар

У підписі до опублікованого кліпу не було вказано, що це – ремікс композиції Кузьменко. Зараз ця інформація вже з'явилася під відео на YouTube.

"Всі пісні з мого дебютного альбому написані Скрябіним. Мені завжди подобалося його творчість. Ось тільки ідея записати ці пісні прийшла мені в голову вже після загибелі автора. Я поговорила з його вдовою і ми прийшли до висновків, що старт моєї сольної кар'єри починати з такого чудового музичного матеріалу буде правильно", — пояснила сама Вокс.

Аліса Вокс — колишня солістка рок-групи "Ленінград". 24 березня 2016 цього року вона покинула колектив після трьох з половиною років роботи. Аліса Вокс оголосила про початок сольної кар'єри, а реліз першого альбому запланований на 30 червня.