Новини про зірок
Подобається

Названі українці, які претендують на музичну премію в Росії

16/04/2016     Автор: admin
Названі українці, які претендують на музичну премію в Росії

1

Стало відомо, які українські виконавці номіновані на престижну російську премію телеканалу "МузТВ".

Про це повідомляє Корупція.Стар

Останні роки жодна російська музична премія не обходиться без українських артистів, таких як співачки Ані Лорак, Віра Брежнєва, а також групи "ВІА Гра" та інших.

Премія "МузТВ" днями оголосила всіх номінантів. Крім Лорак, нагороду мають шанс отримати українська співачка Анна Сєдокова та група  "Время и Стекло".

2

У цьому році за звання кращої співачки Росії Лорак змагається з Земфірою, Валерією, Нюшею і Поліною Гагаріною. До речі, вона відразу ж похвалилася номінаціями в своєму Instagram.

Зазначимо, Кароліна представлена відразу в декількох номінаціях. Разом із забороненим в Україні співаком Григорієм Лепсом співачка буде боротися за "Кращий дует". А її кліп на пісню "Кораблі" може перемогти в категорії "Краще відео".

3

Також з відеороботою на головну російську музпремию номінована українка Ганна Седокова з кліпом "Поки, милий". Вона теж похвалилася цим фактом у своєму фотоблоге.

Також у номінаціях "Прорив року" та "Найкраща пісня" номіновані підопічні відомого українського продюсера Потапа ― група  "Время и Стекло".

1