Новини про зірок
Подобається

Красуня Наталя Могилевська вразила худобою (ФОТО)

16/04/2016     Автор: admin
Красуня Наталя Могилевська вразила худобою (ФОТО)

1

 

Українська співачка поділилася новими фотографіями з спільній фотосесії зі своїми підопічними з групи "real'o".

 

Наталія тільки недавно повернулася з відпустки, проведеного в Індії. Звідти вона привезла з собою море вражень, знань та емоцій, якими з радістю ділиться в Инстаграме і не тільки, передає Корупція. Стар
 

2
Наприклад, своє захоплення йогою Могилевська поширила і на дівчат з групи "real'o", продюсером якої вона є. Вони разом вранці займаються на свіжому повітрі, а інструктором виступає сама Наталя.

4

Звичайно ж, не обійшлося без фото для соцмережі, яке Могилевська підписала так: "Йога і призахідне Сонце. Сьогодні в Індії дні Матері. Будьте жіночні та чудові сьогодні!".

1

Дівчата з "real'o" разом зі своїм продюсером взяли участь в новому фотосеті, результатами якого Наталя поділилася в Инстаграме. Своє яскраве фото Могилевська підписала наступним чином: "Весна, любов, яскраві фарби. Все для Вас! Скучила за фото)". У відповідь співачка отримала масу компліментів: "Красуня, весняна, яскрава, сповнена сил та любові!!!", "Намилуватися не можу нас Вас! дивлюся і дивлюся Ваші фото❤️ чудова!))", "Шикарна жінка!" і так далі.

3