Плітки
Подобається

42-річна Єва Мендес стане мамою вдруге (ФОТО)

16/04/2016     Автор: admin
42-річна Єва Мендес стане мамою вдруге (ФОТО)

1

Роман Єви Мендес (Eva Mendes) та Раяна Гослінга (Ryan Gosling) нагадує події «Санта-Барбари»: актори невпинно радують пресу різного роду чутками, зрозуміло, найскандальнішими. Ще зовсім недавно пару підозрювали у черговому розриві.

«Вони дружні тільки перед дочкою. Весь вільний час вони проводять або окремо один від одного, або в повній тиші», — повідомило джерело, наближене до пари, додавши, що Єва намагається звернути всю увагу на дочку, але це не по душі Райану. Він не хоче такого життя.

3  

Тепер же західні ЗМІ сполошилися і знову підозрюють актрису у вагітності: з'явилися нові фото Єви, на яких вона старанно ховає живіт за просторій кофтою і навіть намагається прикритися масивної сумкою, інформує Корупція. Стар

2

Під час першої вагітності Єва віддавала перевагу відсиджуватися вдома, щоб не потрапити в об'єктиви всюдисущих папараці.

Більш того, ще минулої осені Мендес заявила в одному з інтерв'ю, що збирається зосередитися на сім'ї. Адже на той момент актриса тільки повернулася до роботи після перших пологів і знову вирішила взяти перерву.
2
Єва Мендес і Райан Гослінг познайомилися в 2011 році, а через 3 роки на світ з'явилася донька. Малятку батьки подарували диснеївське ім'я Есмеральда.

5

У липні минулого року актриса вперше вийшла в світ через 10 місяців після пологів. Єва з'явилася на презентації нової лінії косметичної марки Estée Lauder, обличчям якої стала. Для першого світського виходу після народження дочки Мендес вибрала сукню-хустку, що приховує фігуру. Втім, все одно було зрозуміло, що після вагітності актриса не втратила форму.

На презентації зірка заявила, що не переживає із-за віку, і додала, що зараз у її житті настав найкращий період.

«Ми всі змінюємося, і це прекрасно. З віком багато зміни виявляються позитивними. Слід концентруватися саме на позитивних змінах і правильно підбирати косметичні засоби, які допомагають підтримувати шкіру в тонусі. Косметика поки не може зупинити час, але допомагає підтримувати гарний вигляд», — сказала Мендес.