Новини про зірок
Подобається

Одне обличчя: топ-5 зіркових двійників (ФОТО)

15/04/2016     Автор: admin
Одне обличчя: топ-5 зіркових двійників (ФОТО)

37f_ypk (1)

Кажуть, у кожного з нас десь в цьому світі є свій двійник. Чи так це? Подібна теорія здається цілком імовірною — особливо коли в соцмережах все частіше бачиш фотографії людей, яких ледь можна відрізнити від тієї чи іншої зірки.

Редакція Корупція.Стар вирішила показати тобі п'ять двійників зірок, які на наш погляд — справжні клони знаменитостей.

Двійник американської актриси, фотомоделі і посла доброї волі ООН Анджеліни Джолі живе у Шотландії. 24-річна Челсі Марр не приховує, що свого часу зробила ринопластику, збільшила губи і груди. Зараз вона точна копія Джолі.

619_7d80469681b625229c29666f47c264b8_dvojnik_dzholi
Челсі Марр і Анджеліна Джолі

21-річна мешканка Каліфорнії Марді Шейклфорд, що працює офіціанткою, в 2015 році стала переможницею конкурсу двійників, вигравши приз в 2500 доларів, через схожість з Майлі Сайрус. Одного разу перед концертом Сайрус, дівчина зіткнулася з батьком артистки, Біллі Реєм Сайрусом, і той був настільки вражений схожістю дівчата з власною дочкою, що попросив Шейклфорд сфотографуватися з нею.

e1c_ukpjecuk
Марді Шейклфорд і Майлі Сайрус

Шведський музикант і бармен Конрад Аннеруд нагадує молодого Леонардо Ді Капріо часів "Титаніка". хлопець не надто радий такій схожості, однак визнає, що увага йому лестить. Конраду 21 рік. Він займається музикою і модельним бізнесом, підробляючи барменом. У свій Instagram він викладає не тільки професійні знімки, але і повсякденні фотографії з друзями, кадри з роботи або відпочинку.

2b6_prjezjentacija_microsoft_powerpoint

Конрад Аннеруд і Леонардо Ді Капріо

Але це не єдиний двійник Лео. Серед відомих двійників Ді Капріо є і російський — поліцейський з Подольська Роман Бурцев.

Двійник Леонардо Ді Капріо прокоментував перемогу актора © gazeta.ru, gazeta.ru
Американку Каміллу Осман називають клоном подружжя знаменитого репера Каньє Уеста, актриси і зірки реаліті-шоу "Сімейство Кардашян" — Кім Кардашьян. Дівчина не тільки наслідує Кім в одязі і мейк-апі, а й зовні дуже її нагадує. За два місяці, після того як Камілла з'явилася в Instagram, вона зібрала понад 71 тисячі підписників.

142_6

У нещодавньому випуску "Вечірнього Урганта" Іван Ургант потішив шанувальників, поділившись з ними незвичайної новиною — у Парижі живе його двійник. Дізнався про це Іван з програми "Вести" — кореспондент брав інтерв'ю у якогось француза, який дуже схожий на російського телеведучого. Іван сфотографував кадр і показав його в своїй передачі.

37f_ypk (1)

Зазначимо, що не тільки серед людей зустрічаються двійники знаменитостей. Наприклад, винахідник Ріки Ма з Гонконгу, який являється прихильником відомої актриси Скарлетт Йоханссон, створив її робота-двійника. у цей винахід було вкладено 50 тисяч доларів. Технічно робот-двійник зірки може рухати головою, руками і ногами, чути голосові команди і розмовляти.