Новини про зірок
Подобається

Екс-солістка «ВІА Гри» розповіла про принизливі повідомлення від Меладзе (ФОТО)

13/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Екс-солістка «ВІА Гри» розповіла про принизливі повідомлення від Меладзе (ФОТО)

951f17a8bf83cffe0372d4aa8c549f37

У 2006-2007 роках Ольга Романовська виступала в знаменитому тріо під дівочим прізвищем Корягіна. За лаштунками шоу-бізнесу стало для дівчини серйозною школою життя, передає Корупція.Стар

"Я починала як співачка в знаменитій групі "ВІА Гра" Костянтина Меладзе. Розповідаю, а в пам'яті спливає картинка десятирічної давності. Пискнув мобільний телефон. Прийшла есемеска від Кості. Серце впало, я знаю, що нічого хорошого в повідомленні не побачу. Так і є. Прочитала, що я – ніхто, нічого з себе не уявляю, ніким б і залишилася, якби не "ВІА Гра". Сльози хлинули струмком. Тремтячими руками відразу набрала номер Меладзе. Що я зробила не так, у чому знову завинила? Але в трубці тільки довгі гудки. Ридала в голос. Заспокоїти нікому – я в чужій квартирі, в чужому місті, зовсім одна. Завтра мій день народження, двадцятиріччя. І я знову буду одна. Ці спогади ще багато років переслідували мене. З жахом прокидалася вночі: здавалося, що телефон дзенькнув. Повідомлення від Меладзе – головний мій страх. Костя не любив довгих розмов – ні особисто, ні по телефону. Писав есемески, наприклад, що я – бездарність. Як удар ножа в серце. Самооцінка моя тут же падала нижче плінтуса. Дурепою була!" – Згадує Ольга в інтерв'ю "7 Дней".

Нова солістка виступала разом з Вірою Брежнєвою та Альбіною Джанабаєвою, які вже вважалися великим зірками. Співачки жили в умовах, що відповідають їхнім статусом. "А я – в старенькій трикімнатній квартирі Діми Костюка в спальному районі. І гадки не мала вимагати умов краще. Зовсім навпаки – все частіше гризла себе, думаючи, що не заслужила і цього. Не вірила в свої сили. Дуже хотіла бути гарною для всіх. І образливі повідомлення від Кости доводили мене до нестями, спустошення, надриву".

"Отримавши вперше після репетиції смс про те, що звільнена, думала, помру від горя. Сяк-так дісталася до квартири, впала на ліжко і пролежала без сну до ранку. З мене немов всі сили випили. Під ранок задрімала. Прокинулась від трелі телефону. Знову смс. Гнівне повідомлення від Кості: "Ти чому не на репетиції?!" Набираю, розмазуючи сльози по щоках: "Ти ж написав, що я звільнена". Відповідь прийшла швидко: "Бігом на репетицію!". Підхопилася, почала бігати по кімнаті. Звичайно, зраділа, що від мене не думають позбавлятися… Мабуть, така у нього манера спілкування – довести до істерики, до нестями, а потім як ні в чому не бувало поманити назад. У Кості все або чорне, або біле, півтонів немає. Ти або зірка, або бездарність. Адже отримувала ж від нього після репетицій і хороші смс: "Молодець, ростеш!" Або "Ти дуже талановита, я в тобі не помилився!" Теж без пояснень і розбору польотів, що саме роблю правильно. Дійсно потрапляла під настрій?".

Ãðóïïà `ÂÈÀ Ãðà`6aaf6f43