10 чоловічих імен, власники яких найкращі коханці (ФОТО)

13/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
10 чоловічих імен, власники яких найкращі коханці (ФОТО)

11

Кожен чоловік стає таким, яким його робить жінка. І це стосується не тільки дружини, але й матері, яка дала синові ім'я при народженні. Психологи Дмитро та Надія Зима стверджують, що ім'я безпосередньо впливає на характер людини — у тому числі і на її сексуальність, передає Корупція.Стар

Твердість і м'якість 

Які ж чоловічі імена звучать заклично для жіночого вуха? Це залежить від якості характеру, які цінує слабка стать. Образ сильного, впевненого в собі чоловіка із задатками лідера, рішучого, злегка авантюриста, але в той же час чуттєвого, завжди буде неймовірно сексуальним. Саме це і має в ідеалі відображатися в чоловічому імені, яке повинно звучати твердо. 

Володимир, Олександр, Дмитро, Владислав — ці імена, як і багато інших, володіють впевненістю і твердістю. І при цьому крім енергійних звуків в них присутні емоційно-напружені звуки "М", "Л", "Ж", "З", які доповнюють мужній образ чуттєвістю, роблячи його привабливим і чарівним. 

Що змінити 

Головний секрет сексуальності чоловічого імені — це його твердість. А значить, надати собі додаткового шарму можна, підібравши найбільш мужню його форму. Жінки часто кличуть своїх чоловіків зменшувальними іменами, підкреслюючи ту якість, яку хотіли б надати його власникові.

Наприклад, Александрів називають Шуриками, Володимирів — Вовами, роблячи їх носіїв м'якшими і залежні. Але для самих Александрів найкращою пестливою формою на любовному фронті буде не домашні Саша і Шурік, а яскраве Алекс. Воно ж чудово підійде і для Олексія. Для Філіпа, чиє повне ім'я звучить занадто напружено, більш сексуальним стане стильне Філ. Ім'я Максим, і без того сприятливе, набуває ще більшого шарму у скороченій формі Макс. Для Володимирів ж кращим зменшувальним ім'ям при знайомстві буде не Володя і Вова, а рішуче Влад. А ось Іванові, Василю і Данилу, навпаки, набагато більше до лиця повна форма імені. 

Вихід можна знайти, навіть коли чоловіче ім'я начебто б не піддається підсиленню: наприклад, Сеня, Семен. Часто такі імена звучать переконливіше на західний манер — Сем, Сімон. Якщо ж експерименти не приводять до результату, як у випадку з ім'ям Інокентій, можна представлятися на прізвище (особливо, якщо воно у вас Смоктуновський) або ж просто придумати для себе ефектний сексуальний псевдонім. 

Їм щастить у любові 

Олександр, Алекс, Артем, Володимир, Герман, Дмитро, Леонід, Максим, Руслан, Фелікс, Пилип. 

9 3