6 речей з 90-х, які зараз у моді (ФОТО)

12/04/2016     Автор: admin
6 речей з 90-х, які зараз у моді (ФОТО)

paris-clothing-style-images

 

Мода 1990-х характеризується прагненням до самовираження людей, які не знають почуття міри. Колекції цього сезону сповнені яскравих і навіть деколи відвертих ідей. Розповідаємо, які елементи гардеробу тієї епохи актуальні й у наш час, адже мода циклічна, і все повертається, повідомляє Корупція.Стар

Укорочений топ

Уперше укорочені топи з’явилися в кліпі Мадонни «Lucky Star». На початку 90-х топи-бюстьє були ключовим трендом того часу і носилися під розстебнутою спортивною курткою, щоб можна було показати живіт.

У ті часи їх любили поєнувати з джинсами з заниженою талією, зараз же варто віддати перевагу джинсам або спідниці з завищеною лінією талії – так ви уникнете вульгарності. Укорочений топ із правильним низом додасть образу жіночності та витонченості. Кроп-топи ідеально гармоніюють із подовженими жакетами, брюками, спідницями, кюлотами. Сьогоднішньому  укороченому топу властива стримана сексуальність, і багато зірок обирають його як на кожен день, так і для вечірнього виходу в світ.

Косуха

Як би не змінювалася мода, а класична шкіряна куртка-косуха не втрачає своєї актуальності, в усі часи символізуючи дух свободи і бунтарства, створюючи образ незалежної, сміливої і темпераментної дівчини. Накинута поверх легкої сукні в квіточку або завершальна в образі гранж – ви завжди знайдете їй застосування в своєму гардеробі. Якщо в 90-х носили переважно чорні куртки, то в наш час вони можуть бути будь-якого кольору: синього, жовтого, білого, ніжно-рожевого або лавандового.


косуха

 

Шкіряні та джинсові міні-спідниці

У моді 90-х були спідниці довжиною міні, настільки короткі, що іноді нагадували широкі на пояси на стегнах. Шкіряні та джинсові міні-спідниці виглядають зухвало і сміливо. У цьому сезоні дизайнери роблять ставку як на лаконічні моделі, так і на варіанти з декором. Акцент може бути зроблений на металевому замку-блискавці, заклепках або бахромі, принтах чи аплікаціях, асиметричному крої та поєднанні різних фактур.

Чокер

Намисто-чокер – чергова модна новинка сезону, що відсилає нас до популярного в 90-х стилю гранж. Носіть прикрасу зі шкіри та тканини, декоровану заклепками, шипами або англійськими шпильками, з рваними джинсами і шкіряними куртками, а більш вишукані варіанти з оксамиту – з вечірніми сукнями і коктейль ними вбраннями.


чокерВзуття на платформі

Взуття на високій платформі і танкетці знову на гребені модної хвилі. Зухвалі і епатажні фасони можна знайти практично в будь-якому бренді. Дизайнери роблять ставку як на класичні елегантні моделі туфель на прихованій платформі, так і на авангардне взуття. Танкетку додають до всього: до ботильйонів і кедів, туфель і босоніжок. Тепер стати вищою на 15 сантиметрів і при цьому стійко стояти на землі – легко!

Кросівки

Марка Adidas була наймоднішим взуттям початку 90-х. Зараз кросівки і кеди вдало комбінують не тільки з джинсами, але і з сукнями та спідницями, тому провідні дизайнери включили їх у свої колекції. Особливо популярні сьогодні білі і нейтральні кольори спортивного взуття, їх можна поєднувати з чим завгодно!

кросовки

Кросівки з яскравими принтами носять із простими однотонними речами. Причому надягають кросівки і з шкіряними спідницями-олівцями, і зі строгими діловими сукнями, і з джинсами. Не бійтеся експериментувати!