Новини про зірок
Подобається

Знай наших: українка з неймовірними очима підкорила світ моди (ФОТО)

11/04/2016     Автор: admin
Знай наших: українка з неймовірними очима підкорила світ моди (ФОТО)

masha_tyelna_14

Історія супермоделі Марії Тельної більше схожа на казку. Givenchy, Nina Ricci, Dries Van Noten, Lacoste, Zara – в показах і зйомках для цих і багатьох інших світових брендів брала участь 25-річна харків'янка з блакитними очима, які називають найбільшими в світі. А почалося все з випадку біля супермаркету і умовлянь вийти на подіум, передає Корупція.Стар

Як розповіла Марія, вона була сором'язливою дівчинкою, не носила туфлі на підборах і не любила фотографуватися. Батьки хотіли бачити Машу економістом, але випадкова зустріч перевернула її життя з ніг на голову.

"Одного разу ми з бабусею пішли в супермаркет за подарунком для моєї двоюрідної сестри. Одягнена я була в шорти і майку, волосся заплетене в косичку – звичайна 15-річна дівчинка, яка ніяк не виділялася з натовпу, – згадує харків'янка. – Вийшовши з магазину, я почула, як хтось кричить: "Дівчина, дівчина!" і біжить слідом за мною. Спочатку я подумала, що ми щось загубили, але дівчина підійшла і сказала, що вона директор модельного агентства, і запросила попрацювати з нею. Почувши слова "модельне агентство", я відразу відмовилася, але бабуся стала розпитувати і залишила мій номер телефону".

ppbetkhghmo dyev3h8cr3w christiandior_fw08_hq03___8566175_1__

Батьки були солідарні з Машею, вважаючи модельний бізнес небезпечним і несерйозним. Але все ж їх вдалося умовити, щоб дівчинка пройшла курс дефіле і зустрілася зі скаутом одного з найбільших в світі агентств Women.

Незважаючи на те, що Марія Тельна є однією з найбільш затребуваних моделей, вона взяла паузу, промінявши яскраве життя на затишний рідний Харків. Сім років тому Маша познайомилася з майбутнім чоловіком – бізнесменом Денисом, який, як виявилося, жив з нею на одній вулиці. А після народження сина Артема в 2014-му супермодель настільки вжилася в роль супермами, що в зйомках брала участь лише раз. "Я поїхала на місяць, коли малюкові було 10 місяців, і це був дуже складний час для нас. Я не брала участі в зйомках і показах ось уже вісім місяців, але дуже щаслива, тому що сім'я важливіша за кар'єру", – впевнена Марія.

Параметри молодої мами, як і до народження сина – 80-60-90. Під час вагітності супермодель набрала 20 кг, але вже через місяць зайвих кіло як не було. До речі, дієт Маша ніколи не дотримувалася і навіть не уявляє, як можна відмовитися від солодощів.