Новини про зірок
Подобається

«Х’ю Хефнеру — 90»: 10 правил життя засновника Playboy (ФОТО)

11/04/2016     Автор: admin
«Х’ю Хефнеру — 90»: 10 правил життя засновника Playboy (ФОТО)

errfgff

Ім'я Х'ю Хефнера вже давно стало легендарним. Йому заздрять чоловіки всього світу. Адже все життя його оточували найспекотніші красуні. Очоливши легендарний журнал "Плейбой" (Playboy), він викликав справжню революцію в світі глянцевої журналістики, а також дав привід для роздумів мільйонам наслідувачів у різних куточках Землі, передає Корупція.Стар

Сьогодні, 9 квітня, Х'ю Хефнеру виповнюється 90 років. У цей день редакція tochka.net вирішила згадати його кращі цитати, які як найкраще пояснюють "правила життя" засновника Playboy.

Бути правим у всьому і завжди неможливо. Ніхто не без гріха. І всім нам доводиться жити в єдиному світі.

Бути у деякій мірі егоїстом — це практично, але не варто ізолювати себе від суспільства. Здайте назад, коли це доречно, і залишайтеся відкритим і сприйнятливим до думки інших людей. Все на світі знати неможливо.

Життя всього одне, не витрачайте його дарма. Відмовлятися від своєї мрії — неприпустимо. Не дозволяйте іншим обмежувати або стримувати вас. Якщо дозволите — що ж, ви самі винні …

Смійтеся при кожному зручному випадку, особливо над самим собою. Якщо ви не можете посміятися над собою, значить, ви ставитеся до життя занадто серйозно.

Самотність — це не почуття, а стан душі. Навчіться насолоджуватися власним суспільством. Щиро любіть себе — і ви ніколи не будете самотні.

Справжні непристойності не мають відношення до сексу. Справжні непристойності-це війна, нетерпимість і вбивство один одного.

Вік це не цифра, а життєва позиція.

Три великих винаходи в історії людства: вогонь, колесо і "Playboy".

Люди у своїй більшості не розуміють, чому поводяться так чи інакше. Зазвичай коли вони зляться, вони зляться зовсім не на те, про що думають.

У будь-яких відносинах найкраща частина — це їх початок.

Я кожен день прокидаюся і щовечора засинаю, знаючи, що я — найщасливіший хлопець на цій fucking планеті.

e9f_12338784_936405749777597_419087645_n