Новини про зірок
Подобається

Костянтин Меладзе підірвав Мережу фотографією з дорослими дочками (ФОТО)

09/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Костянтин Меладзе підірвав Мережу фотографією з дорослими дочками (ФОТО)

rhdffdfd

52-річний композитор і продюсер Костянтин Меладзе прикрасив обкладинку російського глянцю, передає Корупція.Стар

Меладзе разом з дочками – 16-річною Алісою і 12-річною Лією позував для "Теленедели". На фото дочки зворушливо обіймають щасливого батька.

"Дівчатка на маму схожі", "Які дочки красиві", "У Кості красуні-дівчатка, дружина теж гарна була, на неї схожі", –прокоментували користувачі в Instagram.

В інтерв'ю Меладзе розповів про сім'ю і скромне життя:

"Дитинство у нас з Валєрою було абсолютно таким же, як у мільйонів наших однолітків в Радянському Союзі. У батьків нас троє. Я – старший брат, Валєра молодший на два роки, а сестра Ліана – на шість років. Народилися ми в робочому селищі під містом Батумі – таке невелике седище, всі жителі якого, в тому числі наші батьки, працювали на нафтопереробному заводі. Як ми жили? Так як всі діти. З ранку до вечора бігали на вулиці, в щось грали, щось придумували і нічим не виділялися з компанії таких же, як ми, хлопчаків. Жили скромно, тато і мама були інженерами, а в нашій трикімнатній хрущовці проживало дев'ять осіб: бабуся, татів брат зі своєю сім'єю і ми вп'ятьох. А влітку до нас приїжджали родичі, жили вони на заскленому балконі, і бувало, що в нашій невеликій квартирці збиралося осіб по дванадцять. Так що вдома сидіти, особливої можливості не було, і ми носились на свободі", – поділився композитор.

1_92

У Меладзе також є десятирічний син Валерій від шлюбу з першою дружиною Яною.