Новини про зірок
Подобається

Ірина Безрукова зганьбилася в сукні для шоу (ФОТО)

09/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Ірина Безрукова зганьбилася в сукні для шоу (ФОТО)

bdfgfd

Російська актриса Ірина Безрукова здивувала всіх своїх шанувальників новим вбранням. Навіть фанати розкритикували смак Ірини, не оцінивши по достоїнству її плаття, передає Корупція.Стар

Після розриву із зірковим чоловіком актриса не збирається сидіти склавши руки. Вона не впала в депресію і продовжує активно займатися творчою діяльністю. Зокрема, Ірина бере участь в популярному шоу "Танці з зірками", де разом зі своїм партнером, Максимом Петровим, дивує глядачів своєю пластичністю і чудовими експресивними постановками.

Зірка повернулася в шоу після того, як глядачі вирішили, що пара Безрукова-Петров покине проект. Маленька актриса, Катя Старшова, відома роллю Пуговки в ситкомі "Татусеві дочки", вирішила разом з партнером поступитися своїм місцем на шоу Ірині. Безрукова невимовно зраділа, адже проект їй подобається, вона ретельно готується до кожного номеру, підбираючи вбрання і репетируючи по кілька годин на день.

Нещодавно Ірина виклала в Instagram своє нове фото, де вона позує в платті, яке підібрано для чергового випуску "Танців з зірками". Наряд стилізований під 20-ті роки, в тон одягу підібрані прикраси та макіяж.

Але багатьом шанувальникам плаття не припало до смаку. Золотистий наряд занадто яскравий, і в ньому природна краса 50-річної актриси якось меркне. Футболка занадто блискуче, і деякі передплатники навіть сказали, що Ірину в немає смаку.

849a4885e524ae569a1bb631e9211a25