Новини про зірок
Подобається

Український шоу-бізнес 20 років потому: як змінилися наші зірки (ФОТО)

08/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Український шоу-бізнес 20 років потому: як змінилися наші зірки (ФОТО)

чтчап

Днями в мережі з'явилися знімки кумира 90-х Андрія Губіна, який вже понад 10 років не потрапляв в об'єктиви папараці, повідомляє Корупція.Стар

Від миловидної юнака, так щиро виконуючого пісню «Хлопчик-бродяга» не залишилося і сліду. Такі метаморфози музиканта породили в інтернеті бурю обговорень: «Ах, як постарів Андрюша Губін!»

Нам стало цікаво, як за останні 20 років змінилися українські артисти. Хтось із них досі на сцені, а хтось кардинально змінив рід діяльності, і про колишню славу згадує з ностальгією.

Перші кроки вітчизняний шоу-біз почав робити на початку 90-их, після того, як Україна здобула незалежність. Фестивалі «Червона рута», «Таврійські ігри», перша музична програма «Територія А» — завдяки цим проектам український глядач дізнався, що крім Аллегрової і групи «На-на», в нашій країні є багато цікавих артистів, куди більш прогресивних і якісних .

Ірина Білик — перша виконавиця, яка вирушила у всеукраїнський концертний тур «Нова».
 

 

 

чтчап

Серед чоловіків-співаків у цей час на піку популярності блондин з несамовитим голосом і романтичними піснями Олександр Понамарьов. Він став першим секс-символом українського шоу-бізнесу.

ыаоыао

Одночасно з ним сцену підкорює Наталя Могилевська та Руслана Лижичко.

могилевская

ваьвпл

ани лорак

У 90-их на сцені з'являються і перші альтернативні групи, які грають рок, сінті-поп, фанк — «Океан Ельзи», «Скрябін», «Танок на майдані Конго», «Тартак», «ВВ», «Брати Гадюкіни» , «Табула Раса».

"Вопли Видоплясова"

«Воплі Водоплясова»

"Скрябин"

«Скрябін»

"Океан Ельзи"

«Океан Ельзи»