Новини про зірок
Подобається

Камалія поділилася фотографією з дорослими дочками (ФОТО)

08/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Камалія поділилася фотографією з дорослими дочками (ФОТО)

025c6d252d090ff1a45348041542f0bd

Дівчаткам майже по 3 рочки, а вони вже щосили освоюють кінний спорт, повідомляє Корупція.Стар

Співачка частенько показує нові фотографії зі своїми малятами — Арабелла і Мірабелла. Днями Камалія вже демонструвала таланти своїх дочок, розповівши і показавши в Фейсбуці, як Арабелла катається на коні. А сьогодні вона поділилася знімком вже з обома дочками, які сидять на конях, а їх мама позує між ними.

Підписала Камалія це фото такими словами: «У віці 2 роки і 7 місяців така любов до коней, мені тепер доводиться майже щодня їх возити на кінно-спортивний комплекс. Добре що це недалеко від мене. ». І дійсно дивно, що дівчатка такі маленькі, а вже так сильно люблять коней і просять маму відвезти їх на тренування в кінно-спортивний комплекс. З таким завзяттям до занять вже через кілька років Арабелла і Мірабелла зможуть похвалитися професійними навичками катання на конях.

Судячи з того, що Камалія теж любить кататися на коні, любов її дочок до кінного спорту обумовлена ​​генетикою. До речі, не всі батьки, в тому числі і знамениті, витрачають свій особистий час на те, щоб займатися з рідними дітьми і підтримувати їх захоплення з настільки раннього віку, а Камалія в цьому плані показує відмінний приклад тим мамам, які завжди чимось зайняті тільки не своїми дітками.

 

1460102621_dochki-kamalii