Новини про зірок
Подобається

Святослава Вакарчука висунули в міністри (ФОТО)

05/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Святослава Вакарчука висунули в міністри (ФОТО)

fsdfsdfs

На сайті петицій для президента України від 4 квітня з'явилася пропозиція до Петра Порошенка призначити лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука міністром молоді та спорту України, — повідомляє Корупція.Стар

У тексті петиції підкреслюється, що Вакарчук робить великий внесок у розвиток нового покоління.

"Святослав Вакарчук як посол доброї волі Програми розвитку ООН для молоді в Україні бере участь у багатьох соціальних та культурних проектах. Виступає з лекціями, в тому числі в Київському політехнічному інституті, де спілкується з молодими людьми і студентами на політичні та державні теми. З огляду на його вагомий внесок у розвиток музичної культури України та активну громадянську позицію у вихованні підростаючого покоління, вважаю за доцільне призначити Вакарчука Святослава Івановича міністром молоді та спорту України. Він зараз як ніколи потрібен своїй країні! " — Сказано в петиції.

До кінця збору підписів залишився 91 день. Всього необхідно зібрати 25 000 підписів.

Нагадаємо, з 2007 по 2008 рік лідер групи "Океан Ельзи" був народним депутатом України від блоку "Наша Україна — Народна самооборона". Музикант достроково склав свої повноваження.

Як повідомлялося, 23 січня президент України Петро Порошенко нагородив лідера рок-групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука орденом Свободи.

EN_01094846_0006