Новини про зірок
Подобається

Остапу Ступці довелося продати квартиру (ФОТО)

05/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Остапу Ступці довелося продати квартиру (ФОТО)

hyks35

18 квітня на телеканалі "Україна" відбудеться прем'єра серіалу "Вікно життя". У центрі сюжету – історії порятунку немовлят, підкинутих в "вікно життя" – спеціальні бокси для дітей- "відмовників". Одну з ролей у картині зіграв відомий український актор Остап Ступка, передає Корупція.Стар

За сюжетом серіалу "Вікно життя", акторові Остапу Ступці довелося вжитися в роль продавця власної квартири, розташованої в елітній новобудові. "Завдання мого героя – якомога швидше продати квартиру, щоб позбутися від негативних спогадів, пов'язаних з нею. Тут, до речі, як в реальному житті: мій герой розповідає про те, які є мінуси і плюси в квартирі. Але, звичайно, найдієвіший спосіб швидше продати квартиру – істотно знизити її вартість, що мій герой і робить", – розповів Остап Ступка.

Як повідомлялося раніше, дія картини "Вікно життя" розгортається в дитячому стаціонарі перинатального центру. Головним героєм кожного епізоду стане малюк, від якого відмовилися рідні мама і тато. Першими людьми, які зберуться навколо новонароджених "відмовників" теплом і турботою, стануть лікарі й медсестри дитячої лікарні. Головні ролі в картині виконають актриси Катерина Решетнікова і Валерія Шкірандо. Режисери картини – Максим Паперник і Анатолій Григор'єв.

Дивіться серіал "Вікно життя" на телеканалі "Україна" з понеділка по п'ятницю о 21:00, починаючи з 18 квітня.

abd8449cf7268006453a296672_3108044a 17365