Зіркові скандали
Подобається

Співачка Еріка позбулася псевдоніма, репертуару і продюсера (ФОТО)

04/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Співачка Еріка позбулася псевдоніма, репертуару і продюсера (ФОТО)

1Xg5ZrQRMTo

26-річна Анастасія Кочетова намагається приховувати глобальні зміни на творчому фронті, та стало відомо, що дівчина змушена починати весь свій шлях в українському шоу-бізнесі з нуля, повідомляє Корупція.Стар

На прем'єрі серіалу "Одного разу в Одесі" (телеканал ТЕТ) ми здивувалися, коли в титрах замість звичного псевдоніма Еріка нашу голосисту Настю (дівчина зіграла в серіалі роль Юлі), представили якоїсь "MamaRika". Відчувши недобре, звернулися за коментарями до продюсера Еріки, Сергія Кузіна — за власним бажанням і будучи при здоровому глузді, артист ніколи не розлучиться з розкрученим ім'ям.

Кузин ошелешив визнанням: "А ми з Настею ще з листопада 2015 роки не працюємо! Після п'яти років наш контракт закінчився і тепер вона — самостійна творча одиниця. Вирішили контракт не продовжувати". І тут же попросив: "Тільки не шукайте в цій історії нових Козловских і Кондратюків, ми розлучилися по-людськи. Зустрічаємося, розмовляємо. Позавчора їздили до хлопців в армію. Але далі вона сама! Як ви говорите -MamaRika? Ну, значить, так тому і бути! Для мене це теж приємна несподіванка. Напевно (сміється). Що стосується псевдоніма — рішення про неможливість подальшого його використання прийнято за обопільною згодою. Використання псевдоніма має на увазі подальші взаємини як продюсера і співачки в рамках контракту. До того ж, бренд Еріка їй не належав, як і репертуар. Вона буде працювати тільки зі своїми новими піснями і не використовувати ту музику, яка зробила її Ерікою. Крім того, бренд Еріка їй не належав ще до того, як ми почали разом працювати. Ну ось бачить вона себе в чорно-білих RnB-історіях, з новою програмою … Бажаю удачі! "

Щодо прямих запитань до колишньої "фабрикантки" Анастасії, але екс-Еріка категорично відмовилася від коментарів, натякнувши, що незабаром презентує "нову себе".


 


917285_1027852490615571_1127130158_n
12912694_1990113517879899_1111151051_n