Плітки
Подобається

Аліна Гросу вперше показала публіці свого синочка (ФОТО)

04/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Аліна Гросу вперше показала публіці свого синочка (ФОТО)

grosy_gallery6-800x534

Співачка опублікувала зворушливе фото з сином, якому вона доводиться хрещеною матір'ю. Співачка кілька років тому стала хрещеною мамою чудового хлопчика і нещодавно вона поділилася зворушливим фото з ним, передає Корупція.Стар

Аліна підписала знімок: "Мій синочок хресний росте не по днях, а по секундах". Сама Гросу ще не планує ставати матір'ю, тому що їй всього-то 20 років недавно виповнилося, тим більше, що практично все життя вона витратила на побудову своєї співочої кар'єри.

Аліна дуже мило виглядає на фотографії зі своїм хрещеним сином, що відразу ж відзначили її підписники в соціальній мережі. Деякі навіть написали, що їй пасує роль мами, хоч і поки що просто хресної. Насправді, бути хрещеною матір'ю — це величезна відповідальність за чужу дитину і Аліна Гросу прекрасно усвідомлює те, що їй в будь-який момент життя може знадобитися стати справжньою матір'ю для хрещеника.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Аліну Гросу розкритикували за новий образ в кліпі на пісню "Ревную". Вся справа в тому, що народ побачив в співачці схожість з Тіною Кароль та сприйняв це, як пародію або наслідування знаменитої співачки. Аліна ніяк не прокоментувала той факт, що зовні стала схожою на Тіну, але не виключено, що вона навіть не намагалася її копіювати.

1450169136_grosu