Новини про зірок
Подобається

Невідоме життя Святослава Вакарчука: інтимні факти, про які не знав ніхто (ФОТО)

03/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Невідоме життя Святослава Вакарчука: інтимні факти, про які не знав ніхто (ФОТО)

sdfsdfsdf

14 травня співакові виповнилося 41 рік.

Зрозуміти, багато це чи мало для настільки своєрідної особистості — складно. Стільки всього пройдено, зроблено і доведено. Коли львівські студенти створили групу «Океан Ельзи», Вакарчуку було 20. У 22 він разом зі своєю командою вже став мало не національним героєм. І за 13 років зоряного шляху Вакарчук не розгубив себе. Він залишився цілісним, творчим, в міру відкритим і в міру таємничим. Справжня зірка: начебто і поруч, а не дістанеш. І з ходу його життя не погортаєш.

Корупція.Стар витягла на світ кілька маловідомих фактів з життя співака. І попросила Вакарчука прокоментувати їх …

Про музику

Свою першу пісню Вакарчук написав років в 15, в останніх класах школи.

— У мене вдома було піаніно, — згадує Святослав, — на якому займався мій молодший брат, але я теж періодично сідав за нього. До цього часу я закінчив музичну школу і усвідомив, що мені цікаво не просто грати чиюсь музику, а створювати свою. Чесно кажучи, перше свіх пісень я вже не пам'ятаю. Вони були… смішні такі.

Перший же свій справжній хіт Слава написав в 17 років — це була пісня «Відпусти».

211347

Про кіно

Єдиний серіал, який подивився Вакарчук, за його визнанням, — «Доктор Хаус».

— Фільми я люблю різні, — відгукується на тему кіно Слава. — Буває період в житті, коли хочеться дивитися тільки серйозне кіно. Дуже люблю кінокласику. Вважаю, період 50-60-70-і роки — розквіт кіно. Що стосується сучасних модних фільмів, то в кінотеатр я, як правило, ходжу на дуже різні фільми. Для мене кінотеатр — розвага (як, наприклад, луна-парк), тому і фільми обираю легкі, видовищні.

211348

Про гроші і везіння

Мало хто пам'ятає, що в 2005 році Славко Вакарчук за кілька годин став мільйонером, легко вигравши цю суму в телешоу «Перший мільйон» в Україні, до речі, вперше за історію цієї програми. Гроші він віддав на благодійність.

— Я люблю інтелектуальні ігри, які пов'язані з певним розумовим процесом, з якоюсь роботою, — пояснює успіх Слава. — Все, що має відношення до твоїх знань, умінь, навіть до психології, — це завжди цікаво. До ігор, зав'язаних на удачі, везінні, у мене дуже скептичне ставлення.

Про таланти

Вакарчук — один з тих людей, кого фахівці називають страшним терміном «амбідекстр». Втім, за грізним словом ховається мирна здатність людини однаково добре володіти правою і лівою руками …

211350

Музикант також може похвалитися дуже хорошою пам'яттю.

— Мені легко давалися гуманітарні предмети, — говорить він. — Коли я серйозно почав займатися фізикою, пам'ять дещо погіршилася, оскільки точні науки розвивають абстрактне і аналітичне мислення, і тоді частина мозку забирається на це. Але це непогано: запам'ятовування не має нічого спільного з процесом мислення.

Я і зараз люблю почитати на ніч Фейнмановські лекції з фізики. Моя бабуся була вчителем молодших класів, і вона весь свій 40-річний педагогічний досвід застосувала до мене: я з раннього дитинства вмів читати, рахувати, малювати.

А ще Вакарчук відмінно знає англійську мову.

— Я закінчив школу з поглибленим вивченням англійської мови, — пояснює Святослав. — Саме там нам з раннього дитинства прищеплювали любов до всього англійського. Напевно, це і є одна з причин, чому мені так подобається все пов'язане з Англією.

Про щастя

211351
Святослав Вакарчук не знає, як відповідати на пряме запитання: «Ти щасливий?»

— Переконаний: коли отримуєш те, до чого прагнув, ти щасливий, — відверто каже музикант. — Але потім знову довго йдеш до нової мети, шукаєш свій шлях, іноді розчаровуєшся, іноді сумніваєшся. Ніколи не вірив в те, що щастя може бути вранці, вдень, ввечері, щодня. Але я весь час перебуваю в пошуку щастя! Мені здається, в цьому головне завдання людини.

Про кохання

Святослав Вакарчук офіційно не одружений. Але перебуває в цивільному шлюбі з красунею-брюнеткою Лялею Фонарьовою, яка практично з перших днів переїзду музикантів «Океану Ельзи» в Київ в кінці 1990-х і по листопад 2008-го була фотографом, стилістом і арт-директором групи.

Вакарчук не хоче коментувати особисте життя. І це його право …

Але нам вдалося з'ясувати, що у Святослава є і ще одна таємна любов! Це чарівний кіт британської породи на ім'я Северин, якого кілька років тому Славіку подарували друзі.