Новини про зірок
Подобається

Телеведучий Олексій Суханов вперше показав свою дружину (ФОТО)

31/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Телеведучий Олексій Суханов вперше показав свою дружину (ФОТО)

fgvsdgf

Олексій Суханов живе на дві країни: постійно літає між Києвом і Москвою. Коли він зайвий раз зустрівся з дружиною, журнал «Теленеделя» влаштував парі романтичне побачення в ресторані. І заодно журналісти познайомилися з Ольгою, яку до цього Олексій пресі не показував, передає Корупція.Стар

Поспілкувавшись з подружжям, журналісти з'ясували, що вони познайомилися на роботі в рідному місті Іваново. Ольга тоді тільки прийшла працювати на радіо, а Олексій вже був шеф-редактором місцевого каналу. Познайомилися ж вони в коридорі цієї телерадіокомпанії, коли дівчина заблукала в лабіринтах телестудій, а молода людина допомігла їй знайти вихід. З тих пір вони вже 13 років разом і говорять, що тижневі розлуки не можуть зруйнувати їх стосунки.

Ольга каже, що довіряє Олексію і зі спокійною душею відпускає його до Києва (в сенсі не ревнує). При цьому пара намагається підтримувати романтику у стосунках, використовуючи вільний час на подорожі та уїкенди в готелях по всьому світу. «Наші найромантичніші моменти пов'язані з поїздками. Намагаємося кудись літати щомісяця. Де ми тільки не були! На Мадейрі, в круїзі по чотирьом морях.. Ось вчора, наприклад, вибирали між Києвом і Флоренцією», — каже Ольга, яка працює директором з комунікацій в одній з соціологічних компаній.

72674 72673 72672 72671