Новини про зірок
Подобається

Роберт Де Ніро зізнався, що його син хворий на аутизм (ФОТО)

30/03/2016     Автор: admin
Роберт Де Ніро зізнався, що його син хворий на аутизм (ФОТО)

roberteniro

Голлівудський актор Роберт де Ніро погодився зіграти в документальному фільмі "Вакцинований: від приховування до катастрофи". Спірну стрічку про зв'язок вакцинації і аутизму покажуть на кінофестивалі Трайбека в Нью-Йорку, передає Корупція.Стар

Син 72-річного співзасновника кінофестивалю Роберта Де Ніро Елліот страждає від цієї невиліковної хвороби. Актор зізнався, що вже подивився фільм в компанії "членів наукового співтовариства" і вони схвалили цей показ.

"У мене є дитина, хвора на аутизм, і я вважаю, що вкрай важливо, щоб батьки знали всі можливі причини виникнення аутизму. Це питання має бути відкритим і вільно обговорюватися. За п'ятнадцять років існування фестивалю, я ніколи не дозволяв цензуру показаних фільмів. Проте, для мене ці теми дуже гострі і дуже особисті. Я хочу широкого обговорення цієї проблеми і тому ми схвалили фільм до показу. Особисто я схвалив його, і я хочу, щоб всі знали: я не проти вакцинації. Я просто даю можливість всім висловитися на цю тему", – сказав він.

Новина про те, що у голлівудського актора син страждає від аутизму, мала ефект бомби, що вибухнула. Артист веде потайний спосіб життя і ховає особисте життя від усіх.

The-Family-2217549