Новини про зірок
Подобається

Девід Бекхем звільнився з компанії своєї дружини (ФОТО)

30/03/2016     Автор: admin
Девід Бекхем звільнився з компанії своєї дружини (ФОТО)

davibeckhamta

Відомий 40-річний британський футболіст Девід Бекхем, який довгий час був директором модної компанії своєї дружини Victoria Beckham Ltd, покинув свій пост. Хоча за повідомленням порталу RadarOnline це сталося ще 10 грудня 2014 року, і Девід зробив це таємно, щоб не спровокувати чутки про розлучення, відомо це стало тільки зараз, передає Корупція.Стар

Крім того, за повідомленнями інсайдерів Девід хоче зайнятися власним брендом: чоловік Вікторії Бекхем займеться розвитком  DB Ventures Limited.

"Компанії Девіда і Вікторії за останній час сильно зросли. У них абсолютно різні сфери діяльності: DB Ventures Limited займається ліцензуванням, а Victoria Beckham Ltd — модою. Немає ніякого комерційного сенсу в їх об'єднанні та поданні загальних показників", — пояснив таке рішення подружжя MailOnline представник пари.

Варто зазначити, що за словами інсайдерів, таке рішення ніяк не вплинуло на мир і спокій у родині Бекхем. Подружжя не хочуть галасу навколо цієї ситуації, тому зараз чекають спокійного часу, щоб зробити коротку заяву про стан справ.

tag_reuters.com0000_binary_gm1e8520un901_baseimage 9bb676811d4b7ab10681fc9ba8dee08d_bebe_1