Новини про зірок
Подобається

Анфіса Чехова поділилась знімком з новим чоловіком (ФОТО)

30/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Анфіса Чехова поділилась знімком з новим чоловіком (ФОТО)

Chehova2-600x400

На цей раз телезірка поділилася В своєму Інстаграмі зворушливим знімком зі своїм чоловіком, повідомляє Корупція.Стар

Між Анфісою і Гурамом панують ніжні, міцні і взаємні почуття. Вони люблять один одного і це помітно неозброєним поглядом. Хто б що не говорив, а їх сім'я є однією з найміцніших в шоу-бізнесі.

Чехова показала фотографію, яка була зроблена деякий час назад, коли вона з чоловіком перебувала в Америці на курсах з удосконалення англійської мови. Тоді вони стали головними героями ніжною фотосесії, в результаті чого вийшли знімки, на яких Анфіса і Гурам показують всі свої почуття.

Фото, що з'явилося на сторінці Чехової в Інстаграмі, вона підписала так:  "Хтось отримує випробування зовнішні, а хтось внутрішні. Зовнішні випробування видно, тому за них люди отримують нагороди, але подолання внутрішніх випробувань ніхто не помічає, тому і нагород за них ніяких не присвоюють. " Китайська мудрість."

Чорно-біла фотографія тут же завоювала увагу серед передплатників Анфіси. На знімку Гурам Баблішвілі — сильний, мужній, харизматичний і одночасно ніжний чоловік схилив свою голову на плече коханій дружині і вона обняла його, закривши очі. Ці обійми настільки чуйні, що відразу всім стало зрозуміло, як люблять вони один одного.

 

1459258367_guram