Зіркові скандали
Подобається

Артистам з України можуть заборонити в’їзд до Росії через Кушанашвілі (ФОТО)

28/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Артистам з України можуть заборонити в’їзд до Росії через Кушанашвілі (ФОТО)

sdfgsdag

Депутат від фракції ЛДПР Роман Худяков, як повідомляє сайт "Говорит Москва", вніс пропозиції заборонити в'їзд на територію Російської Федерації українським зіркам. Ця пропозиція прозвучала відразу після того, як СБУ України заборонила в'їзд в Україну скандально відомому журналістові Отару Кушанашвілі, передає Корупція.Стар

Роман Худяков, який до того є членом комітету Держдуми з міжнародних справ, заявив, що необхідно закрити кордон для артистів з України, які негативно відгукуються про народ Росії і країну.

Він підкреслив, що таким чином, українські артисти не зможуть заробити додаткові кошти і спрямувати гроші на війну з Донецьком і Луганськом.

"Нам варто заборонити повністю в'їзд їх акторам, актрисам, які тут заробляють гроші. Тому що ми не знаємо, куди вони потім ці гроші спрямовують. Вони можуть ці гроші направляти на війну з Донецьком і Луганськом. Ми не повинні давати можливість заробітку на території РФ. Я маю на увазі тих акторів і актрис, які не поважають російський народ і РФ."

0c0_48112b5a671fcedbf843a01314322e3b