Новини про зірок
Подобається

Анастасія Волочкова буде зніматись у фільмах для дорослих (ФОТО)

27/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Анастасія Волочкова буде зніматись у фільмах для дорослих (ФОТО)

volockova2

Продюсер Йосип Пригожин запропонував Волочкової знятися у фільмах для дорослих, повідомляє Корупція.Стар

Зовсім недавно 40-річна відома балерина Анастасія Волочкова оголосила про те, що починає акторську кар'єру. Вона і Саїд Багов зіграють головні ролі в спектаклі «Прийшов чоловік до жінки», прем'єра якого запланована на початок квітня.

Новина про те, що Анастасія стала актрисою, викликала різну реакцію серед її прихильників і колег. Деякі її підтримали, а деякі поставилися до такого повороту подій вкрай негативно і скептично.

Днями про акторську кар'єру Волочкової висловився 46-річний чоловік співачки Валерії, продюсер Йосип Пригожин. Заговорив він про це на одному з недавніх світських заходів.

«Вона популярна дівчина, і їй потрібно знайти своє місце в житті. Балет закінчився, треба далі йти. Якщо у неї вийде в акторському середовищі, я буду тільки радий. Але вона може, до речі, і в порнофільмах зніматися. А що в цьому такого? », — сказав Пригожин.

До слова, повідомляється, що Валерія залишилася незадоволена такою заявою чоловіка. Вона різко від нього відійшла і уточнила, що не має ніякого відношення до слів, які прозвучали.

1-208