Плітки
Подобається

Сергій Сосєдов показав коханця, який виявився відомим українським співаком (ФОТО)

26/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Сергій Сосєдов показав коханця, який виявився відомим українським співаком (ФОТО)

dvdfavdsa

Всім відомо, що Сергій Сосєдов — російський журналіст, скандальний музичний критик і член журі українського шоу "Х-фактор", є людиною з нетрадиційною сексуальною орієнтацією, передає Корупція.Стар

Відомо, що в Києві у нього є друг — український співак Петро Дмитриченко, але Сергій наполегливо заперечував наявність між ними інтимного зв'язку. Проте на одну вечірку Сосєдов і його старий київський друг прийшли в обнімку. Побачивши Петра Дмитриченка та Сергія Сосєдова разом в обіймах, преса, звичайно ж, рвонула до чоловіків з розпитуваннями про те, що ж їх пов'язує і чому у них настільки тепла чоловіча дружба.

Сам Сергій Сосєдов говорив з приводу своєї теплої дружби з Петром Дмитриченко вельми витіювато.

— Я зупинився не у Петі Дмитриченко, — сказав Сергій Сосєдов. — Але так, ви праві, Петя — мій близький друг, і ми завжди з ним бачимося, коли я приїжджаю до Києва.

А ось Петро Дмитриченко вирішив відмовчатися, але, тим не менш, не покидав одного майже ні на хвилину. Не чекаючи закінчення вечірки в спорт-барі стадіону "Олімпійський", Петро Дмитриченко і Сергій Сосєдов разом покинули заклад і поїхали в невідомому напрямку. Нагадаємо, раніше Сергій неодноразово був помічений з Петром.

vnqahaqxxyqosupy svv-7046 svv-7038 svv-6822 sosedov ffb14b3f9c0b2bf09a540f1c3e3245528d8d61e1189e407d0cf9a2628cf757aa