Новини про зірок
Подобається

Юрій Горбунов заінтригував шанувальників своїм сімейним станом (ФОТО)

25/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Юрій Горбунов заінтригував шанувальників своїм сімейним станом (ФОТО)

771723

Телеведучий, актор і шоумен Юрій Горбунов оприлюднив, що його особисте життя зараз в стані змін, але говорити про неї він поки не готовий, повідомляє Корупція.Стар

"Сьогодні моє особисте життя в стані змін. Тому ніяких коментарів з цього приводу я не даю. Коли ми домовимося про події, які можна оприлюднювати, я вам розповім. А зараз немає.", — прокоментував Юрій Горбунов.

А ось про свою професію Юрій каже з задоволенням. Він зазначив, що ніколи не мріяв про театр. Його вступ до театрального інституту кардинально змінило його життя. Юрій Горбунов розповів, як пройшов екзаменаційну комісію в інститут:

"Я ніколи не мріяв про театр. Все сталося випадково. Мене запросили на попереднє прослуховування в екзаменаційну комісію Київського театрального інституту імені Карпенка-Карого, яка приїхала до нас в Івано-Франківськ. З двохсот кандидатів відібрали лише двадцять, які поїхали на іспити до Києва. З двадцяти нас надійшло лише п'ятеро. Конкурс становив майже сімдесят осіб на місце. Саме це кардинально змінило моє життя".

24091709