Стрінги і жіноче здоров’я: чим небезпечна мініатюрна білизна?

25/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Стрінги і жіноче здоров’я: чим небезпечна мініатюрна білизна?

016Mwdrg3eY

Будь-яка сучасна жінка серед своєї білизни має ці мініатюрні трусики. Вони непомітні під облягаючим одягом і надають сексуальності. Але, на жаль, крім явних плюсів, у них є ще й мінуси.

Виявляється, стрінги можуть викликати розвиток інфекцій статевих і сечових шляхів. Причому, найбільш небезпечними є трусики з синтетичних тканин. Подібний матеріал утримує вологу тривалий час, а це найсприятливіше середовище для розмноження бактерій.

spokuslyva-nyznya-bilyzna-Yama-1

Також, любительки стрінгів можуть заробити і інші інфекції, оскільки через смужку трусиків з прямої кишки в статеві шляхи можуть потрапити бактерії. Наслідки можуть бути самі різні: від серйозного запалення до розвитку безпліддя. Цей вид трусиків також може стати причиною подразнення, тому що часто натирають і травмують шкіру. Крім того, представниці прекрасної статі, які в основному носять стрінги, частіше страждають від геморою.

Незважаючи на такі красномовні факти, навряд чи жінки зможуть повністю відмовитися від маленьких трусиків. Тому рекомендуємо вам не носити стрінги дуже часто, чергуючи їх зі звичайним білизною. Також не варто носити їх в жарку погоду. Якщо ви все ж вибираєте стринги, то зупиніть свій вибір на виробах з натуральних тканин (бавовняних або шовкових). Також обов'язково вибирайте трусики чітко за розміром, щоб уникнути неприємних відчуттів.